Bryggor & hamnar | Sotenäs – Lysekil – Tanum – Strömstad

Ett av Westcoast Offshores främsta uppdrag är byggnation av bryggor och hamnar. Oftast bygger vi runt om i Sotenäs men vi är verksamma längs med Bohuskusten, från Lysekil till Tanum och Strömstad.

Vi bygger bryggor och hamnar åt offentliga aktörer, företag och privatpersoner. Vi tar oss an att bygga mindre bryggor tillhörande sommarstugor, såväl som större hamnanläggningar.

Westcoast Offshore bygger hela hamnanläggningar med pålade bryggor, flytbryggor, bommar, betongfundament, sjöbodar, sjöförlagda ledningar, dykeriarbeten samt annat som är relaterat till vatten och båtlivet här på västkusten. Välkommen att kontakta oss om du har en idé eller ett projekt som du vill att vi hjälper dig att ro i hamn.

Bland våra referensobjekt finns till exempel Smögenbryggan, Grebbestadbryggan och Strandpromenaden i Kungshamn. Alla är mycket gedigna konstruktioner som är byggda för att användas flitigt året om av både lokalbefolkning och turister från hela världen. Ta gärna en titt på våra referensbilder!

Totalentreprenör för bryggor och hamnar i Sotenäs, Lysekil, Tanum & Strömstad

Vi är ofta anlitade som en totalentreprenör för bryggor och hamnar i Sotenäs, Lysekil, Tanum och Strömstad. När vi sköter allt från projektering och byggnation till slutförande och finish så blir det oerhört enkelt och smidigt för dig som beställare. Vi har ett nätverk med flera samarbetspartners som vi samverkar med i större projekt där vi behöver extra kraft eller ytterligare specialkompetens.

Westcoast Offshore är alltid måna om att utföra alla arbeten med hög kvalité och hållbarhet. Bryggdäck byggda av oss uppfyller alla krav på stabilitet och hållbarhet samt garanterar maximal livslängd. Utöver konstruktion och hållbarhet så månar vi om de små detaljerna som gör att bryggans utseende blir något alldeles extra.

Vår metod för bryggor & hamnar – som håller länge

Vi använder all typ av pålning, såsom träpålar, slagna stålrörspålar, borrade stålrörspålar samt skruvpålar. Pålningsmetod väljs utifrån objektets läge och förutsättningar.

Välkommen att kontakta oss när du behöver bygga bryggor och hamnar i Sotenäs, Lysekil, Tanum & Strömstad.

Snabbanslutning