Dykeri | Sotenäs – Lysekil – Tanum – Strömstad

När du behöver anlita yrkesdykare i Sotenäs, Lysekil, Tanum eller Strömstad så är du välkommen att vända dig till oss på Westcoast Offshore. Då får du vår specialkompetens inom dykeri och undervattensarbete. Våra dykare utgår från Hunnebostrand men vårt arbetsområde sträcker sig över norra Västkusten, från Sotenäs till Lysekil, Tanum & Strömstad.

Problemlösare med lång erfarenhet inom dykeri

Varje uppdrag antas med lika stort engagemang, och att vara snabbt på plats när du behöver oss är något som vi alltid strävar efter. Vi är problemlösare med lång erfarenhet av utmaningar både på och i vatten.

Inom företaget jobbar vi med ett mycket flexibelt arbetssätt, bred kompetens samt den utrustning som krävs för alla slags dykarbeten. Även en undervattensrobot (ROV) finns att tillgå. Bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, företag och offentliga upphandlare.

Hör pågår bärgning av en Nimbus 404 som gått på grund utanför Grebbestad. Westcoast Offshore på plats och sköter bärgningen!

Anläggningsdykning Sotenäs, Lysekil, Tanum, Strömstad

Inom vårt företag finns tjänster för helhetslösningar inom dykeri och marin infrastruktur. Vi kan förstås också tillhandahålla dykare för enstaka dykservice eller akuta ärenden.

Hos oss finns ett fokus på att alltid leverera kvalitet och effektivitet. Vi kan hjälpa dig med dykservice och anläggningsdykning inom:

Båtbärgning

Vi har resurser och kunskaper för sökning och bärgning av båtar, skepp, bilar, båtmotorer, skotrar…

Sjöledningar & fiber

Nedläggning, spolning och besiktning av slangar, rör och kablar för el, fiber, avlopp och vatten

Inspektion, rengöring & besiktning

Anlita oss för besiktning av bryggor, hamnar, fartyg, broar, dricksvattenreservoarer och avlopp

Anläggningsarbete under vatten

Vi ordnar med gjutning, erosionsskydd, granitmurar, byte av bojar och diverse reparationer som ska utföras vid och under vattenytan.

Dykeri & undervattensarbete

Här på Bohuskusten där vi har vår arbetsplats så finns det gott om varierande uppdrag som våra dykare gärna tar sig an. Varmt välkommen att kontakta oss på Westcoast Offshore när du behöver ett professionellt dykeri i Sotenäs, Lysekil, Tanum eller Strömstad. Vi löser det du behöver!

Snabbanslutning