Pålning | Sotenäs – Lysekil – Tanum – Strömstad

Westcoast Offshore har lösningar för alla typer av pålning i eller kring vatten. Vi hjälper dig med sjöentreprenader och pålning för nya konstruktioner såväl som befintliga. Vi har vår hemmahamn i Hunnebostrand men vi utför pålning runt om i hela vårt område kring Sotenäs, Lysekil, Tanum & Strömstad.

Vi tar oss an pålning även i de mest krävande miljöerna och bland våra tidigare kunder finns kommuner, företag och privatpersoner. Med andra ord så tar vi oss an pålningsprojekt av både större och mindre omfattning. Gamla pålar som ska upp ur vattnet eller pålar som ska kapas eller justeras kan vi också stå till tjänst med.

Pålning i sig är en klassisk metod för att bygga fasta bryggor eller hamnar. Men olika bottenförhållanden kräver olika lösningar. Vi har en stor maskinpark och vi arbetar behovsanpassat med stålrörspålar, borrpålar, träpålar, betongpålar och skruvpålar.

Här utför vi pålningsarbeten och bjälklag för ett glasscafé vid strandpromenaden i Kungshamn.

Uppdragning av 36 meter djupa rälspålar med hjälp av en ADHD (Air Dom Heavy Duty) på Sandbogen i Kungshamn.

Du kan anlita oss på Westcoast Offshore för pålning av:

  • Kajer
  • Bryggor
  • Pirer
  • Vågbrytare
  • Sluss- och dammanläggningar
  • Dykdalber

En bra pålad brygga eller pir får god bärkraft och klarar av tung belastning. Vilket material i pålarna och vilken metod som är bäst lämpad för din botten och projekt, det kommer vi fram till genom en konsultation och undersökning på plats. Vi kan ta ansvar för hela byggnationens projektering och utförande som en totalentreprenad.

Här på Westcoast Offshore så har vi ett mycket flexibelt arbetssätt och vi strävar alltid efter att anpassa arbetsgången till att bli så smidig, hållbar och kostnadseffektiv som möjligt.

Söker du en erfaren sjöentreprenör för pålning i Sotenäs, Lysekil, Tanum & Strömstad?

Vi har lång erfarenhet av pålning i Sotenäs, Lysekil, Tanum & Strömstad så vi är väl insatta i hur vi ska tackla väderförhållanden och andra faktorer på havsbotten här på bästa sätt. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka ett möte för konsultation.

Snabbanslutning